WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk  

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:30

06-21 65 20 33

info@goedkooproken.com

Pijptabak en toebehoren

Bent u een liefhebber van pijptabak, oftwel een echte pijproker? Dan bent u bij Goedkooproken aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor pijptabak in verschillende smaken: Vanilla, Kir & Apple, Indian Summer, Forte, Classico Reserva en Black Vanilla. Ook vindt u hieronder pijptabak toebehoren: accessoires van het merk BigBen.

 

 

10 stuks

10 stuks
Accesoires BigBen
€ 1,60

Wild Cherry

Wild Cherry
Pijptabak MC Lintock
€ 17,60
powered by myShop.com

Pijptabak kopen?

Pijptabak is echt iets van vroeger, destijds waren er veel mensen die pijp rookten. Tegenwoordig komt het minder vaak voor. Toch vinden wij het leuk om dit product aan te bieden voor liefhebbers.

Het assortiment pijptabak is een nieuw onderdeel van onze webshop. We zijn begonnen met een select assortiment aan pijptabak, maar hopen dit in de toekomst uit te breiden met verschillende soorten tabak en toebehoren. Mocht u naar iets specifieks op zoek zijn dan kunt u dit altijd vragen, vaak kunnen wij artikelen voor u bestellen of hebben een alternatief voor u.

Pijptabak bestellen

Pijptabak bestelt u in onze webshop gemakkelijk en snel en voor een scherpe prijs. En heeft uw bestelling voor 15:00 uur afgerond? Dan heeft u uw tabak morgen huis! Bij Goedkooproken.com profiteert u van een scherpe prijs, goede kwaliteit en snelle verzending.