WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk  

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:30

06-21 65 20 33

info@goedkooproken.com

Goedkooproken: uw Online Tabakskraam!

De term online tabakskraam of sigarenkraam is niet zomaar uit de lucht gegrepen, van origine staat Goedkooproken op diverse markten door het land waar we ons uitgebreide assortiment aan sigaren te koop aanbieden.

Welkom bij de online tabakszaak / sigaren en sigaretten specialist, wij staan sinds 1953 op markten in Nederland. Daarnaast kunt u sinds 2010 ook onze producten online bestellen en betalen. Bij aflevering van tabaksproducten wordt de leeftijd aan de deur gecontroleerd door de post bezorger. Elke bestelling die voor 15:00 wordt geplaatst en afgerond (betaling) wordt dezelfde dag verstuurd, waardoor het een dag later meestal al in huis is.

> lees verder

Vanaf dit moment beginnen de inkopen voor de feestdagen: Sinterklaas, het Kerstfeest en de jaarwisseling staan voor de deur. De bezorgers van de verschillende postbedrijven maken veel overuren om alle pakketjes zo snel mogelijk bij u te bezorgen. 

Normaal gesproken hanteren wij de regel voor 15:00 besteld is de volgende dag in huis. Hier blijven wij uiteraard ons best voor doen, maar de kans is groot dat uw pakket net wat later wordt afgeleverd. Daarom adviseren wij u om tijdig te bestellen en hier rekening te houden en een teleurstelling te voorkomen.