WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk  

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 12:30

0184 726 441

info@goedkooproken.com

De komende periode is het erg druk bij alle pakketdiensten.
 
Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat uw bestelling langer onderweg is dan gebruikelijk. Normaal gesproken hanteren wij de richtlijn voor 15:00 besteld is de de volgende dag in huis. Wij zullen nog steeds alle pakketten die voor 15:00 worden besteld dezelfde dag inpakken en voorbereiden voor de pakketdiensten. Maar het bezorgen door de pakketdiensten zal naar alle waarschijnlijkheid niet de volgende dag plaats vinden.

Goedkooproken: uw Online Tabakskraam!

De term online tabakskraam of sigarenkraam is niet zomaar uit de lucht gegrepen, van origine staat Goedkooproken op diverse markten door het land waar we ons uitgebreide assortiment aan sigaren te koop aanbieden.

Welkom bij de online tabakszaak / sigaren en sigaretten specialist, wij staan sinds 1953 op markten in Nederland. Daarnaast kunt u sinds 2010 ook onze producten online bestellen en betalen. Bij aflevering van tabaksproducten wordt de leeftijd aan de deur gecontroleerd door de post bezorger. Elke bestelling die voor 15:00 wordt geplaatst en afgerond (betaling) wordt dezelfde dag verstuurd, waardoor het een dag later meestal al in huis is.

> lees verder