WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk  

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:30

06-21 65 20 33

info@goedkooproken.com

<< Terug

BIllink Achteraf betalen

Het achteraf betalen van online bestellingen is steeds meer een algemeen goed geworden. We willen uiteraard niet achterblijven en hebben daarom een selectie gemaakt van betalings providers die deze dienst aanbiedt. 

Na het vergelijken van de diverse aanbieders is de keuze gemaakt voor Billink. Op deze manier kunt u online bestellen zonder direct te betalen, vervolgens neemt Billink het betaal en incasso proces van ons over. In het verleden hebben wij ook zelf onze producten geleverd zonder vooruit betaling, dit gaf in de praktijk echter te veel romp slomp. 

Daarom hebben we gekozen om dit uit te besteden aan Billink, hierdoor kunnen wij ons richten op het zoeken naar mooie producten voor ons assortiment en het netjes versturen van alle pakketten. 

We zijn blij dat we op deze manier Achteraf betalen kunnen aanbieden, we willen u er echter wel op wijzen dat dit een redelijk dure betaalmethode is. Besteld u vaker en heeft u alle vertrouwen in onze producten en diensten dan is het verstandiger om zelf direct het geld over te schrijven of gebruik te maken van Ideal. 

 

 


Written by Goedkooproken - 20-04-2016 07:48

Laatst geupdate op: 19-01-2017 13:55

Tags:

Deel onze blog