WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk  

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:30

06-21 65 20 33

info@goedkooproken.com

<< Terug

Mascotte de Luxe Hulzenstopper

Wanneer het over vloei en hulzen gaat zullen de meeste mensen waarschijnlijk direct aan het merk Mascotte denken, dit is niet voor niets. Mascotte is namelijk een Hollands familiebedrijf dat al eeuwenoud is. Het bedrijf is in 1858 opgericht en stond toen nog bekend onder de naam Mignot & de Block BV.

De vloeitjes van Mascotte dragen veel geschiedenis met zich mee, wist u bijvoorbeeld dat de vloeitjes van Mascotte tijdens de Tweede Wereldoorlog gemaakt werden van Bijbelpapier? In die tijd was er in Nederland geen sigarettenpapier meer te krijgen en wilde Mascotte de shagroker niet met lege handen laten rollen.

Tegenwoordig is Mascotte uitgegroeid tot misschien wel het grootste bedrijf wat betreft de productie van vloei, filters, hulzen en andere accessoires. Mascotte, een bedrijf vol ideeën dat zich wilt blijven verbeteren!

Mascotte hulzenstoppers

Mascotte heeft verschillende soorten hulzenstoppers in het assortiment zitten. De Mascotte:

- Hulzenstopper Classic 

- Hulzenstopper de Luxe 

- Hulzenstopper Flex Size 

- Hulzenstopper Premium 

Wij hebben een goede ervaring met de Mascotte Hulzenstoppers en zijn goed te spreken over de kwaliteit van deze producten! Hieronder vindt u een gebruiksaanwijzing waardoor u weet hoe u deze het best kunt gebruiken en schoonmaken.  

 

Gebruik van de Mascotte Hulzenstopper de Luxe 

De Mascotte Hulzenstopper de Luxe is een fijn en handzaam apparaatje voor het maken van de lekkerste filtersigaretten! Het apparaatje is makkelijk in gebruik door het handzame formaat en de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Ook beschikt het over een fijne antislip bodem zodat het apparaatje netjes op zijn plek blijft staan tijdens het gebruik. 

Deze Mascotte de Luxe Hulzenstopper is geschikt voor het vullen van verschillende classic hulzen en dus niet geschikt voor het vullen van de X-Long hulzen. Maar wees gerust! U hebt nog een ruime keuze aan verschillende soorten classic hulzen: 

- Mascotte Classic; 

- Mascotte Menthol; 

- Mascotte Gold; 

- Mascotte Click (Nieuw in het assortiment!);  

- Mascotte Carbon;

 

Mascotte Hulzenstopper de Luxe gebruiksaanwijzing

Met de Mascotte Hulzenstopper de Luxe maakt u binnen no-time een filtersigaret! In zes simpele stappen heeft u al een filtersigaret: 

  1. Open de hulzenstopper door het zwarte klepje omhoog te doen; 
  2. Vul de hulzenstopper met uw favoriete tabak (Let op! Gebruik hiervoor maximaal 1 gram tabak.); 
  3. Zet uw favoriete huls op het plastic witte tuitje; 
  4. Sluit de hulzenstopper door het zwarte klepje weer naar beneden te doen; 
  5. Klem het zwarte gedeelte (boven het witte tuitje) tegen elkaar aan. Houdt met uw ene hand het witte gedeelte vast voor extra grip. Met uw andere hand maakt u een zijwaartse beweging, heen en weer; 
  6. Uw filtersigaret is klaar voor gebruik! 

 

Schoonmaken Mascotte Hulzenstopper de Luxe

Het is belangrijk om alle onderdelen goed schoon te houden. Haal na gebruik de resterende tabaksresten netjes weg om verstopping te voorkomen. Uw hulzenstopper blijft hierdoor soepel tijdens het gebruik en dit verlengd de levensduur van het apparaatje. 

 

Mascotte Hulzenstopper waar te koop?

U kunt de Mascotte Hulzenstopper de Luxe bij ons op de website vinden: Bekijk hier ons aanbod sigarettenmachines van mascotte. Hier vindt u ook de prijs van alle Mascotte artikelen.

Maar u bent natuurlijk ook altijd welkom op één van onze markten, wij staan op 18 verschillende markten verspreid over Zuid-Holland, Noord-Holland en Brabant. Voor meer informatie over de marktlocaties kunt u op onze website terecht, klik hier

 

Mascotte Hulzenstopper de Luxe werkt niet

Wanneer u problemen ondervindt met een Mascotte sigarettenmachine of denkt dat deze kapot is, dan kunt u voor vragen altijd bij ons terecht. U hebt recht op een jaar garantie wanneer de hulzenstopper niet naar behoren werkt.


Written by Goedkooproken - 23-12-2016 15:58

Laatst geupdate op: 12-01-2017 11:55

Tags: Mascotte, Hulzenstopper

Deel onze blog