WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk  

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:30

06-21 65 20 33

info@goedkooproken.com

<< Terug

Tabakssteentje

Dit product wordt ook wel een Humidy Stone genoemd, het voordeel van dit product is dat het ervoor zorgt dat uw tabak de juiste vochtigheid behoud. Dit door minimale kosten en weinig inspanning van uw kant, het tabakssteentje is vooral handig bij de zogenoemde tabak zonder toevoegingen. Normaal gesproken zit er in tabak een stofje wat ervoor zorgt dat de tabak niet uit droogt, dit ontbreekt bij de tabak zonder toevoegingen. Waardoor deze eerder is uitgedroogd. 

Duurzaam

Het product is erg duurzaam, het is herbruikbaar en zal niet zomaar slijten of iets dergelijks. Het steentje kan jaren mee gaan. Daarnaast zijn er geen batterijen nodig of iets dergelijks. Enkel een paar druppels vocht en het steentje is voldoende. 

Hoe werkt het?

U bevochtigt het tabakssteentje voorzichtig (afhankelijk van hoe droog de tabak is), hierin is het advies nogal verschillend. Sommige merken zeggen een paar druppels en andere vinden onderdompelen de oplossing. Wij adviseren hierin kijk wat voor u het beste werkt. Nadat de vocht in het steentje is getrokken kunt u deze in uw tabak plaatsen. Hier zal het steentje de vocht langzaam loslaten/verdampen waardoor uw tabak niet uitdroogt. 
 

Last van droge tabak? 

Als u last heeft van droge tabak dan is het tabakssteentje de ideale oplossing:

  1. Het steentje wordt gemaakt uit diverse soorten klein om ervoor te zorgen dat het genoeg vocht kan observeren maar ook niet alles in 1 keer weer weg laat gaan.
  2. Het is een 100% natuurlijk product
  3. Het tabakssteentje is herbruikbaar
  4. Het zal geen schimmel veroorzaken in tegenstelling tot een aardappelschil (daar zou dit kunnen gebeuren)

 

 


Written by Goedkooproken - 21-01-2017 13:52

Laatst geupdate op: 16-03-2017 13:55

Tags:

Deel onze blog