WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk  

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:30

06-21 65 20 33

info@goedkooproken.com

<< Terug

Hoe worden sigaretten gemaakt?

 

Fabricageproces sigaretten


Vanaf het jaar 1895 worden er al sigaretten geproduceerd in Nederland. Natuurlijk ging het er vroeger allemaal heel anders aan toe. De tabaksindustrie is door de jaren heen ontzettend gegroeid.

Soorten sigaretten

In de loop der jaren zijn er verschillende soorten sigaretten op de markt gebracht. Zo zijn er bijvoorbeeld de volgende soorten:

 • De filter sigaret
   
 • Filter cigarillos
  Een filter cigarillos wordt ook wel een filter sigaret genoemd. Er is echter wel een verschil. Het product valt namelijk onder de sigaren, maar lijkt op een sigaret. Het binnengoed van een filter cigarillos is hetzelfde als die van een sigaret. Echter, bevat de buitenkant een sigarenblad. Dit sigarenblad heeft invloed op de uiteindelijke smaak van het product.  
   
 • Sigarettentabak
  U kunt natuurlijk ook zelf uw sigaretten maken. Hiervoor is er speciale sigarettentabak op de markt gebracht. Het enige wat u nodig heeft is een sigaretten apparaatje, sigarettentabak en filterhulzen.

 

Accessoires

Voor sigarettenrokers zijn er behoorlijk wat rokersbenodigdheden. U kunt hierbij denken aan aanstekers, sigarettendoosjes, hulzen, een sigaretten machine etc. Goedkooproken heeft een enorm assortiment aan accessoires.

Het assortiment aan accessoires voor sigaretten is ontzettend groot. Zo zijn er sigarettendoosjes in vele verschillende maten, kleurtjes en printjes. Een sigarettendoosje is een fraaie verpakking om uw sigaretten in op te bergen. Dit geldt ook voor zelfgemaakte sigaretten.  

Maakt u liever zelf uw sigaretten? Dan kunt u bij Goedkooproken kiezen uit verschillende sigaretten machines en hulzen. De sigaretten machines zijn in verschillende maten te krijgen. Ook uit het hulzen assortiment is er genoeg keus. Zo bieden wij onder andere click hulzen, menthol hulzen, classic hulzen en voordeel verpakkingen aan!

 

Vragen?

Zoekt u een specifiek product of komt u er niet helemaal uit? Neem contact op met onze klantenservice via info@goedkooproken of via 06 21652033. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 


Written by Goedkooproken - 03-04-2018 14:01

Laatst geupdate op: 03-04-2018 14:06

Tags: sigaretten, fabriek, hoe gemaakt, zelf maken, proces, maken

Deel onze blog