WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk  

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:30

06-21 65 20 33

info@goedkooproken.com

<< Terug

Wat is een Panatella sigaar?

 

De panatella sigaar

De panatella sigaar is over het algemeen iets langer dan een senoritas, maar qua dikte zit deze sigaar tussen een cigarillo en een senorita in. De panatella sigaar zelf is ook weer onder te verdelen in verschillende maten. Zo zijn er onder andere de ‘petit panatella’ en de ‘slanke panatella’.

 

De petit panatella

De petit panatella is wat kleiner dan de normale panatella. Qua dikte is deze sigaar te vergelijken met een cigarillo. Echter, is de petit panatella wel weer langer dan een cigarillo.

 

De slanke panatella

De slanke panatella is voornamelijk lang en dun. Qua dikte is deze sigaar iets keiner dan een senorita. Qua lengte is deze sigaar dan weer een stuk langer.

 

De gewone panatella

De meest verkochte panatella oftewel de normale variant van deze sigaar is een net wat langer dan de senoritas. Qua dikte is de sigaar net wat dikker dan een senoritas maar dunner dan een corona. 

Puur tabak of naturel tabak

De panatella sigaren zijn verkrijgbaar in een naturel en puur tabak uitvoering. De keuze voor het soort tabak heeft invloed op de uiteindelijke smaak en prijs van het product. Het is niet toegestaan om de smaak van het product te omschrijven in de blog. Mocht u hier meer informatie over willen lees dan even verder....

 

Meer informatie?

Mocht u meer informatie willen over deze sigaar, kunt u contact met ons opnemen via info@goedkooproken.com of 06 21652033. Onze medewerkers hebben veel kennis over diverse soorten sigaren en vertellen u hier graag meer over.

 


Written by Goedkooproken - 03-04-2018 14:07

Laatst geupdate op: 03-04-2018 14:12

Tags: Panatella, sigaar, Naturel, Lang, dik, puur tabak

Deel onze blog