Churchill sigaar

Het sigarenmodel 'Churchill' spreekt bij veel mensen tot de verbeelding, dit door de verschillende films waarin stereotypen dit sigarenmodel rookt. Op dit onderdeel van de website kunt u churchill sigaren bestellen. 

zoek
 
Cusano Cigars Dominicaanse Churchill
€ 62,00
powered by myShop.com

Een Churchill sigaar bestellen?

 
De Churchill sigaar is redelijk lang en is redelijk dik, deze vallen onder de categorie longfillers. Deze zijn handgemaakt en kunt u online bestellen. Wij zorgen ervoor dat u ze netjes zult ontvangen. We bewaren ze allemaal in een ruimte die de juiste luchtvochtigheid heeft, dit zorgt ervoor dat de Churchill sigaar goed blijft en niet uitdroogt. Wist u al dat als u bij Goedkooproken voor 15.00 uur besteld u het pakket vaak de volgende dag al in huis heeft? Bekijk hierboven het gehele assortiment.
 

Hoe moet ik knippen?

Het begin of mondstuk van de Churchill is dicht bij aankoop van uw sigaar. Deze kunt u eenvoudig open knippen met één van onze sigarenknippers. Let er hierbij wel op dat dit zorgvuldig gebeurd, er kunnen anders rafels ontstaan waardoor u tabaksstukjes in uw mond kunt krijgen tijdens het roken. Daarnaast moet de Churchill sigaar op de juiste luchtvochtigheid bewaard worden, anders kan het voorkomen dat met het knippen van de sigaar tabaksbladeren loskomen.
 

Hoe verpakken jullie ze?

Uw longfillers worden allemaal in een ruimte bewaard met de juiste luchtvochtigheid. U wilt natuurlijk dat uw artikelen bij aankomst nog steeds deze vochtigheid hebben, dit is geen enkel probleem. Alle items worden  deskundig ingepakt waardoor u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Bestelt u uw longfiller op een werkdag voor 15:00 uur? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden en mogelijk morgen al bij uw thuis afgeleverd. Ook kunt u uw bestelling op uw werk laten afleveren of ophalen bij één van onze marktkramen. 
 
Let op: voor deze artikelen dient u de minimale leeftijd van 18 jaar te hebben bereikt. De pakketten worden dan ook verstuurd met een leeftijdscheck uitgevoerd door de medewerker van PostNL.

Deze sigaren naar vrienden sturen.