Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 12:30

0184 726 441

info@goedkooproken.com

Greengo

Go Green, Go Greengo. Greengo staat garant voor puur en zuiver. Het merkt heeft zich gefocust op natuurlijke, zuivere producten. Zo is bijvoorbeeld de vloei 100% chloorvrij en 100% ongebleekt. De vloei verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled papier. Duurzaamheid staat voorop in de productkeuze van Greengo. Goedkooproken biedt een variërend assortiment aan Greengo producten.
 

Assortiment

Het assortiment aan Greengo producten bestaat uit vloei, lange vloei (kingsize en slim), saverettes, filters, kruidenmix en tabakssteentje. Al deze producten zijn eenvoudig en snel te bestellen via Goedkooproken.com. Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 besteld zijn, kunt u de volgende dag al in huis verwachten. 
 

Greengo Kruidenmix 

Greengo Kruidenmix is een melange van de volgende kruidensoorten: eucalyptus, mint, papaya en hazelblad. De Kruidenmix van Greengo is dus geen tabak. Dit product is snel en eenvoudig te bestellen bij Goedkooproken. Wilt u de Greengo Kruidenmix bestellen? Klik dan hier of ga naar ons 'Shag' assortiment. 


 
zoek
 
powered by myShop.com

Online Greengo producten bestellen

Goedkooproken.com heeft een uitgebreid assortiment aan Greengo producten. Vloei, filters, saverettes, Kruidenmix en tabaksteentjes kunt u eenvoudig en snel bestellen via Goedkooproken.com. Producten die op werkdagen voor 15:00 besteld, kunt u de volgende dag al in huis verwachten. Wacht niet en bestel snel uw Greengo accessoires! 
 

Greengo Bio Organic Filters 

De Greengo Unbleached Filter Tips zijn gemaakt van natuurlijke cellulose, waardoor de filters 100% afbreekbaar zijn. De vezels zijn afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Doordat de filters niet zijn bewerkt met chemicaliën, houden de filters een bruine/beige kleur over. De filters zijn goed te combineren met de Greengo Vloei. 

 

Greengo Vloei

Greengo Vloei bestaat uit korte vloei en lange vloei. De Greengo Extra Thin Classics, Greengo King Size vloei en de Greengo King Size Slim vloei zijn allen gemaakt van natuurlijk papier en 100% chloorvrij. Dit zorgt voor de bruine/beige kleur van de vloeitjes. Greengo vloei is snel en gemakkelijk te bestellen via Goedkooproken.com. 

 

Greengo Humidifying Stone

De Greengo tabaksteen gaat uitgedroogde tabak tegen. Met al een paar druppels water zorgt de Greengo Humidifying Stone ervoor dat droge tabak verleden tijd is. Het tabaksteentje is duurzaam en herbruikbaar, waardoor het lang mee gaat. De tabaksteen van Greengo is een natuurlijk product en eenvoudig online te bestellen.
 

Welk Greengo product past bij mij? 

Het Greengo assortiment heeft producten voor iedereen. U heeft keuze tussen verschillende producten, allen natuurlijk geproduceerd. Bent u op zoek naar ongebleekte vloei of filters, gemaakt van 100% natuurlijk papier? Dan zit u bij Greengo goed. Het Greengo assortiment kunt u bestellen bij Goedkooproken.com. Elke bestelling wordt met veel zorg ingepakt, waarna het zo snel mogelijk naar uw adres wordt verstuurd. Besteld u voor 15:00? Dan kunt u uw Greengo producten morgen al in huis verwachten. Go Green, Go Greengo.