Half Corona

De naam verklapt al een groot deel van de sigaar, het is een corona maar dan net iets korter. Het is niet zo dat de half corona de helft korter is, vaak komt drie-kwart meer in de richting.

Het aanbod in dit type sigaar is beperkt, maar we zijn voortdurend op zoek naar nieuwe sigaren om toe te voegen aan ons assortiment.

Wilt u een sigaar cadeau geven of komt u er zelf niet helemaal uit, geen probleem u kunt ons altijd even een e-mail sturen: info@goedkooproken.com

Lees meer
zoek
 
Braziel sigaren Half Corona (50x)
€ 19,90
No. 3 Handselected Half Corona (50X)
€ 22,60
Half corona (10x)
€ 32,00
Olifant Matelieff (38x)
€ 65,00
powered by myShop.com

Half Corona online bestellen?

De half corona is een sigarenmodel met de dikte van een corona maar dan net een stuk korter in de lengte. Als u opzoek bent naar een half corona bevindt u zich op het juiste onderdeel van de webwinkel.

Verpakken van de sigaren

De half corona sigaren worden nadat u ze besteld heeft klaargezet, gecontroleerd en vervolgens ingepakt. Het inpakken is een zeer belangrijk onderdeel in het proces, dit wordt ook erg nauwkeurig uitgevoerd. Als u op werkdagen voor 15:00 uur de half corona sigaren besteld (en afrekent) worden ze dezelfde dag nog verstuurd. Dit heeft tot gevolg dat 9 van de 10 bestellingen de volgende dag al in huis zijn (in Nederland). Het is ook mogelijk om de sigaren op uw werk te laten afleveren of ze op te halen op één van onze markten.

Deze sigaren naar vrienden sturen.