Panatella

De Panatella sigaar is vaak iets langer dan een senoritas sigaar, maar wat dikte betreft zit deze tussen een cigarillos en een senoritas in. 

De panatella sigaren zijn verkrijgbaar in een naturel en een puur tabak uitvoering, het aanbod in deze sigaren is redelijk groot. Zo vindt u op Goedkooproken.com veel panatella sigaren die alleen hier te verkrijgen zijn. Deze sigaar moet niet verward worden met de Slanke panatella. De slanke of petit variant is een stuk dunner. Bent u opzoek naar een specifiek type, laat het ons dan weten, we zoeken graag met u mee of geven u advies.

Lees meer
zoek
 
Fuga Panatella
€ 22,70
Oud Kampen Amadeus (5x)
€ 9,30
Oud Kampen Delicatessa (10x)
€ 14,50
Braziel sigaren Panatellas (25X)
€ 13,60
Oud Kampen La Donna (50x)
€ 60,50
Oud Kampen Delicatesse (25x)
€ 36,25
Handwerk Panatella
€ 22,00
Dominican Small Panatella (25)
€ 41,00
Dominican Small Panatella Tubos (5)
€ 16,00
powered by myShop.com

Panatella online bestellen

Bent u opzoek naar een panatella sigaar, dan bent u op het juiste onderdeel van de website. Er zijn panatella sigaren in diverse maten en uitvoeringen; naturel, puur tabak en braziel. 
De panatella is een wat grotere en langere sigaar, mocht u vragen hebben over het assortiment dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Verpakken van de sigaren

Sigaren zijn producten die niet zomaar verstuurd kunnen worden, alle sigaren worden bij ons op de juiste vochtigheid bewaard. Door onze speciale manier van inpakken kunt u erop vertrouwen dat de sigaren veilig bij u aankomen. Als u op werkdagen voor 15:00 uur de sigaren besteld (en afrekent) worden ze dezelfde dag nog verstuurd. Dit heeft tot gevolg dat 9 van de 10 bestellingen de volgende dag al in huis zijn (in Nederland). Het is ook mogelijk om de sigaren op uw werk te laten afleveren of ze op te halen op één van onze markten.

Deze sigaren naar vrienden sturen.