Sigaren kopen

Ons assortiment bestaat uit diverse soorten sigaren van meer dan 150 merken. 

De diverse typen die u bij ons kunt vinden zijn: Longfillers, Puur tabak en Naturel sigaren. Onder de producten vindt u meer informatie over de verschillen tussen deze typen sigaren. 

Wanneer u voor 15:00 uur een bestelling plaatst wordt deze dezelfde dag nog verzonden. 

Er staan veel verschillende sigaren modellen online in de sigarenwinkel. Sommige modellen zijn bekend onder meerdere namen (dit verschilt per fabrikant). Klik op een van de volgende modellen om direct naar het overzicht van deze sigaren te gaan:

filter sigaar,  spriet / cigarillos, wilde spriet of wilde cigarillos, tuitcigarilloskleine senoritas, senoritas / cigarros, wilde havana / wilde senoritas, tuitsenoritas, tuitknak, panatella, half corona, corona, bolknak, churchill

Hier ziet u alle sigaren die u kunt bestellen:

zoek
 
50 filter sigaartjes turquoise
€ 8,00
50 filter sigaartjes geel
€ 8,40
Tuitsenoritas Sumatra (50x)
€ 16,50
40 Wilde Cigarillos Sumatra
€ 9,80
Panter Tango
€ 9,00
Panter Red zonder filter
€ 7,70
Handwerk Corona Brasil
€ 27,25
Agio Tip Junior
€ 5,50
25 Wilde Cigarros Naturel
€ 5,50
Ceder Senoritas (25x)
€ 19,50
Eenmalig Corona Sumatra (25x)
€ 15,00
Kraken Miticos (klein 1x)
€ 4,50
Boxer Cigarillos 100%
€ 13,00
Boxer Wilde Cigarillos 100%
€ 13,00
Boxer Senoritas 100%
€ 16,00
Boxer Wilde Senoritas 100%
€ 16,00
Old Dutch Nr. 31 Senoritas
€ 33,50
50 spriet kartonnen doosje groen
€ 8,40
Zilveren Serie Javea
€ 9,30
Zilveren Serie Sevilla
€ 10,50
Zilveren Serie Valencia
€ 12,75
Zilveren Serie Barcelona
€ 11,75
Zilveren Serie Alicante
€ 21,50
Rotterdam Serie Senoritas
€ 12,75
Rotterdam Serie Wilde Senoritas
€ 11,75
Rotterdam Serie Wilde Corona
€ 13,50
Andante slanke Senoritas
€ 19,00
powered by myShop.com

Online sigaren bestellen

Voor het kopen en bestellen van sigaren bent u bij ons aan het juiste adres! Sigaren zijn onze specialiteit en we bieden dan ook een groot assortiment aan.

Modellen

Binnen de typen sigaren zijn er weer verschillende modellen te onderscheiden, wij verkopen vrijwel alle modellen. Zo hebben we bijvoorbeeld de volgende modellen: Spriet, Cigarillos, Senoritas sigaren, Wilde Havana, de Churchill sigaar en nog veel meer.

Longfillers

De longfillers worden gerold uit hele tabaksbladeren. Deze sigaren worden met de hand gemaakt. 

Puur tabak

Bij de puur tabak modellen wordt er eerst een binnengoed gemaakt, hiervoor gebruikt men een mengeling van verschillende tabakssoorten. Dit wordt fijngehakt en hier omheen komt een sigarenblad (het omblad), hier omheen wordt nog een soortgelijk blad gerold (het dekblad). De meeste sigaren die in Nederland worden verkocht zijn op deze wijze gefabriceerd.

Naturel sigaren

Bij naturel sigaren wordt dezelfde methode gebruikt als bij de puur tabak sigaren. Hierbij is het omblad echter niet van een heel tabaksblad gemaakt. 

Een sigaar van kwaliteit

Als bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het kopen en verkopen van sigaren. Bij ons vindt u niet alleen de bekende merken. Er zijn in het assortiment meer dan 150 verschillende typen en soorten sigaren te vinden, hierin vinden regelmatig wijzigingen plaats. We zijn voortdurend op zoek naar sigaren om toe te voegen aan het assortiment. Ons hele aanbod kunt u makkelijk en veilig online bestellen. .

Sigaren bewaren

Sigaren kunnen jarenlang goed blijven mits deze goed bewaard worden. Zorg ervoor dat u ze op een droge plek wegzet waar het niet te warm of te vochtig is. Voor het bewaren van longfillers zijn ook speciale Humidor kisten beschikbaar. In deze kisten kunt u aflezen hoe vochtig het in de kist is, zodat deze niet zullen uitdrogen.

 

Sigaren cadeau geven?

Bent u op zoek naar een mooi cadeau en weet u niet precies welke sigaar u het best kunt geven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord en helpen u naar het zoeken van een leuk cadeau. Het is voor ons erg handig als u al een naam, type sigaar of prijsklasse weet.

Deze sigaren naar vrienden sturen.