WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk  

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:30

06-21 65 20 33

info@goedkooproken.com

    Verzenden 

1. Betaal gemakkelijk met Ideal 

 

2. voor 15:00 besteld, morgen in huis!

 

3. Haal gratis uw bestelling af bij één van onze marktkramen

Als u voor 15:00 besteld, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verstuurd. Dit betekend dat een bestelling binnen Nederland normaal gesproken de volgende dag in huis is. De tabaksproducten worden uiterst zorgvuldig verpakt en naar u opgestuurd. Alle pakketten worden verstuurd met PostNL, dit is op het gebied van versturen;van breekbare spullen de meest betrouwbare partner.

De kosten voor een pakket binnen Nederland bedragen € 4,95 dit bedrag is voor alle bestellingen gelijk.  
 

  • Een pakketje naar België kost € 7,50 
  • Een pakketje naar Ierland kost € 18,50
  • Een pakketje naar Frankrijk kost € 13,-
  • Een pakketje naar Duitsland kost € 7,50
  • Een pakketje naar Griekenland kost € 15,-  

 

Haal uw pakket op de markt op

Ook kunt u ervoor kiezen om uw bestelling af te halen bij één van onze markten, op deze manier bespaart u verzendkosten. Als u op deze link klikt, krijgt u een overzicht van de markten waar wij staan. Daarnaast kunt u kennis maken met de marktkoopmannen en vrouwen die met weer en wind aanwezig zijn op de markt.

 

Pakje Gemak

Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de dienst van PostNl met de naam PakjeGemak. Om gebruik te maken van PakjeGemak kiest u tijdens het bestelproces na het invoeren van het factuur adres voor; pakje gemak. 

Op dit moment verschijnt er een pop-up en kunt u uw postcode opgeven en verschijnen alle mogelijke afhaallocaties in de buurt, erg handig wanneer niet altijd thuis bent.