Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:30

06-21 65 20 33

info@goedkooproken.com

Wanna Vape

De Wanna Vape is elektrische sigaret die werkt met cartomizers. Op dit onderdeel van de website vindt u alle Wanna Vape vullingen en de startersets.

          

 
powered by myShop.com

          


De Wanna Vape online bestellen

De elektrische sigaret van Wanna Vape is erg populair bij het (web)winkelend publiek. Deze E-sigaret werkt met cartomizers en is erg makkelijk in gebruik. De elektrische sigaret van Wanna Vape bestaat uit twee compartimenten: de batterij en de cartomizer. U besteld de elektrische sigaret van Wanna Vape makkelijk en snel bij ons op de webshop.

Wat is een elektronische sigaret?

De elektronische sigaret (ook aangeduid als e-sigaret) is een tweedelige apparaat die de werking van het roken van een traditionele sigaret nabootst. De twee delen waaruit een e-sigaret bestaat is de cartridge (vulling) en de batterij. De cartridge bestaat uit een behuizing met een verstuiver en vloeibare ingredienten die nodig zijn om de damp te creeren (water, nicotine (tenzij 0mg), propyleenglycol en smaakstof). De verstuiver is een verwarmingselement dat verwarmt om de damp te produceren wanneer je inhaleert. De accu is een lithium-ion batterij die is ingekapseld en kan niet worden gedemonteerd door de gebruiker. Het is een gemakkelijk te gebruiken batterij die hecht aan de cartridge en laat de damp optreden. Ze worden geactiveerd door een luchtdruk sensor die wordt geactiveerd wanneer de gebruiker inhaleert aan de e-sigaret. De batterij gaat aan en levert stroom aan het verwarmingselement in de gevulde cartridge.

Wanna Vape E-sigaret

De E-sigaret van Wanna Vape een elektrische sigaret die werkt met cartomizers.  Wanneer de cartomizer op de batterij is geplaatst, is de elektrische sigaret klaar voor gebruik! De navullingen van Wanna Vape zijn verkrijgbaar in twee nicotinegehalten: 18 mg en 12 mg.

Wanna Vape heeft de volgende smaken:
  • Red
  • Classic Tobacco
  • Menthol
  • Black
  • Gold
  • Silver
  • Vanille

Ook heeft Wanna Vape een Variety Pack, hier zitten de vijf speciale tabak smaken in.

Eerste gebruik voor WannaVape

Bij ontvangst van uw nieuwe Wanna Vape starter kit zal uw batterij uit de fabriek worden geleverd met ongeveer 40% lading. Wij adviseren uw de batterij volledig op te laden. Dit zorgt ervoor dat de algehele kwaliteit en levensduur van uw batterij langer zal zijn. -Schroef de batterij in de usb oplader (specifiek type lader zal afhangen van wat u hebt gekocht)

- Het LED lampje op het puntje van de batterij knippert 3x om aan te geven het is goed aangesloten
- Laat uw batterij volledig opladen (raadpleeg uw producten handleiding)
- Verwijder de batterij uit de usb lader en bevestig een cartridge en je bent klaar om te roken!

Opladen van uw batterij

Wanneer de batterij van de Wanna Vape leeg is zal het LED lampje op de e-sigaret 10x knipperen.
- Verwijder de batterij van uw cartridge en sluit het aan op uw usb lader
- Batterijen hebben ongeveer 2-3 uur nodig om volledig geladen te worden, maar kan afhankelijk zijn van het apparaat waarop u de batterij oplaad

Wij raden u aan uw batterij volledig op te laden om de levensduur van ongeveer 300 ladingen te maximaliseren.

Wanneer moet u uw batterij of cartridge vervangen

Hoe weet u welke moet vervangen worden; uw batterij of uw cartridge:
- Het topje van uw batterij knippert 10x om aan te geven dat de batterij opladen dient te worden
- Als uw batterij niet aangeeft dat het opgeladen dient te worden, maar er geen damp meer wordt geproduceerd, dan moet er een nieuwe cartridge worden bevestigd.

Schoonmaakmethode Wanna Vape

-Wij raden het reinigen van alle batterijen 1-2 keer per maand aan
- Laat geen water of vloeistof op of in de batterij komen
- Gebruik alcohol om de batterij te reinigen, veeg het vuil weg op de schroefdraad van de batterij
- De twee kleine, maar zichtbare pin gaten op het schroefdraad van de batterij zijn voorzien van doorgangen, gebruik een kleine speld om eventueel vuil te verwijderen uit deze gaatjes

In de batterij zit nog een luchtkanaal dat zich bevindt tussen de binnenste metalen ring en buitenste ring, maak weer gebruik van een kleine spel om alle stof en vuil te verwijderen