WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk  

Wij zijn bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag van 08:00 tot 12:30

0184 726 441

info@goedkooproken.com

Leuk dat u onze webwinkel bezoekt.


Mogelijk kocht u voorheen op onze website tabaksproducten die u nu niet meer kunt vinden. Deze producten zijn verwijdert omdat de online verkoop hiervan per 1 juli 2023 is verboden door de Nederlandse overheid. Wij hebben geprobeerd om onze vaste klanten van te voren op de hoogte te brengen, mocht dit bij u niet zijn gelukt dan vinden wij dat erg vervelend.

Wij waren één van de eerste bedrijven in Nederland die hun producten online aanboden en hebben dit met veel liefde en plezier gedaan. Bedankt voor uw vertrouwen en alle orders die wij hebben ontvangen.

De webwinkel blijft doorgaan met diverse gerelateerde artikelen zoals: hulzen, vloei, aanstekers, humidors, sigarenknippers en sigarenkokers. Het aanbod voor deze producten zal dan ook meer worden uitgebreid.

Mogelijk ontmoeten wij elkaar op één van de markten waar wij staan of in de winkel in Alblasserdam (open op vrijdag 10:00-17:00 & zaterdag 10:00-14:30).

De sigarenwinkel in Alblasserdam is een echte speciaalzaak, dit betekent dat wij een vergunning hebben voor een tabaksspeciaalzaak. Hierdoor is het mogelijk om het gehele assortiment te zien, voelen en ervaren. Wij verkopen dan ook alleen sigaren, shag en sigaretten en geen andere artikelen. U kunt hier rustig even rondkijken en uw vragen stellen over de producten, de winkel is niet groot maar wel goed gevuld met onze producten.