Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 12:30

0184 726 441

info@goedkooproken.com

Sigarettenmachine

Met een sigarettenmachine kunt u zelf uw sigaretten maken. Wij bieden u op onze website een uitgebreid assortiment met sigarettenmachines. Zo hebben we verschillende modellen Mascotte sigarettenmachines, een eigen merk sigarettenmachine, de Excel de Luxe en de elektrische Zorr Powermatic 2+. Naast een sigarettenmachine, heeft u ook nog tabak en hulzen nodig om zelf uw sigaretten te maken. Bestelt u op een werkdag voor 15:00? Dan heeft u uw sigarettenmachine de volgende dag al in huis!

zoek
 
powered by myShop.com
Ook de juiste hulzen kunt u vinden bij Goedkooproken. Zo hebben wij een breed assortiment met onder andere verschillende Mascotte hulzen, Twister hulzen,  menthol hulzen, click hulzen of hulzen met smaakjes. Zo kunt u zelf de smaak of maat van uw sigaret bepalen! Daarnaast kunt u ook profiteren van de speciale aanbiedingen als u meerdere artikelen koopt.

Het is belangrijk om de sigaret te vullen met de tabak die u het lekkerst vindt. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten tabak in verschillende maten. Rookte u voorheen altijd menthol tabak? Deze is helaas niet meer verkrijgbaar. Echter kunt u toch genieten van een zelfgemaakte menthol sigaret door middel van menthol hulzen of de Frizc menthol kaart!

Bekijk ook ons uitgebreide assortiment met sigarettendoosjes: wanneer u zelf uw sigaretten maakt, is het verstandig deze goed te verpakken zodat het niet kapot gaat. Daarom hebben wij naast onze sigarettenmachine ook een uitgebreid assortiment met sigaretten doosjes. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en prints. Hier kunt u uw zelfgemaakte sigaretten in opbergen.