Hydrostones / tabakssteentjes

Voorkomt dat de tabak uitdroogt met deze handige hydrostones. Vooral de veelgebruikte volume tabak is vaak wat droog (de grote bekende merken doen dit vaak). Bij volume tabak wordt de tabak als het ware gepoft net als met popcorn. Hierdoor wordt er minder tabak gebruikt om een sigaret te vullen wat iets goedkoper is. Het enige nadeel is dat de tabak vaak wat droger is en dat de sigaret eerder op is. Een andere naam voor hydrostones is ook wel de "tabakssteen".
zoek
De optie van reviews is niet geactiveerd

Handige hydrostones tegen droge tabak


Zoals eerder genoemd is de hydrostone een andere naam voor een tabakssteen. Het proces is enorm simpel maar wel super handig om te hebben als shag roker.. Het zorg er namelijk voor dat je tabak niet uitdroogt. Mocht de tabak al zijn uitgedroogd dan kan je op deze manier de tabak weer op de juiste vochtigheid krijgen. Maar het is uiteraard beter om dit te voorkomen.

Sommige tabakken zijn ook wat droger zoals de Volume tabak of de tabak zonder toevoegingen. Bij de volume tabak komt het door het proces in de fabriek, bij de tabak zonder toevoegingen heeft het te maken met het feit dat er geen toevoegingen zoals conserveringsmiddelen in het product zijn verwerkt. Los dit mooi op door gebruik te maken van hydrostones.
 

Hoe werken Hydrostones:

Laat de hydrostone een aantal druppels water absorberen of leg hem even in een bakje water als de shag enorm droog is. Maar begin met een paar druppels, dit is meestal genoeg.  Stop het steentje vervolgens in je pot met tabak of zakje shag.

De steen zal het opgenomen water langzaam verdampen met als gevolg dat de de shag op vochtigheid blijft. Voorkom dus uitgedroogde tabak.
 

Koop eenvoudig en snel op Goedkooproken.com

Inmiddels hebben we van diversen klanten nabestellingen gehad voor hydrostones omdat het steentje per ongeluk weg gegooid is etc. Bestel er daarom met korting 5 of meer.