Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 12:30

0184 726 441

info@goedkooproken.com

Sigaren Accessoires

Voor de sigaren liefhebbers zijn er verschillende sigaren accessoires beschikbaar, hierbij hebben we het over het volgende: sigaren knipper, een aansteker, een sigarenkoker of een humidor.

De sigaren knipper is essentieel als u longfillers rookt. Deze sigaren hebben namelijk een gesloten kop, deze kunt u afknippen met de knipper. Deze zijn verkrijgbaar in een plastic of metalen variant. Een fijne aansteker is handig om de sigaar goed aan te steken. Hierin hebben wij een uitgebreid assortiment. 

Een sigaren koker is erg handig om uw sigaren goed in op te bergen, zodat de sigaren niet beschadigen. Ook kunt u een aantal sigaren op zak hebben, zodat u niet heel het kistje mee hoeft te nemen. De humidor is handig om uw sigaren in op te bergen, zodat ze goed op vocht gehouden worden. Hierdoor waarborgt u de kwaliteit van de sigaar maximaal. Heeft u nog vragen over onze sigaren accessoires? Neem dan gerust contact met ons op.

zoek
 

Matteo LED red/blue aanstekers (5 stuks)

Matteo LED red/blue aanstekers (5 stuks)
Naam: Matteo LED red/blue aanstekers (5 stuks)
Aantal: 
€ 4,50
powered by myShop.com

Sigaren accessoires online bestellen?

Als sigarenroker is het fijn om de juiste sigaren accessoires in bezit te hebben. Hierbij kunt u denken aan een sigarenkoker, een humidor, een aansteker of een sigarenknipper. Wij bieden u een uitgebreid assortiment met sigaren accessoires. Twijfelt u of één van deze accessoires geschikt is voor u? Neem gerust contact met ons op! Wij kunnen kijken of dit bij uw sigaar past, zodat u niet met de verkeerde accessoires komt te zitten. Deze accessoires zijn ook perfect om een sigarenliefhebber cadeau te geven!

Sigarenkoker

Sigarenkokers zijn uitermate handig om uw sigaren veilig mee te nemen. U kunt een deel van de sigaren meenemen, zodat u niet het volledige kistje mee hoeft te nemen. Dankzij de sterke sigarenkokers blijft de kwaliteit van uw sigaar gewaarborgd en worden deze niet beschadigd!
 

Humidor               

De humdor is een handige houten sigarenkist waar u uw sigaren in kunt leggen. Dankzij de hygrometers en vocht elementen worden uw sigaren goed op vocht gehouden, waardoor de kwaliteit van de sigaar perfect blijft. Leuk om te hebben of cadeau te geven!

Aansteker

Wij bieden een uitgebreid assortiment met aanstekers. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Zo zijn er de bekende Bic aanstekers, elektronische aanstekers of Turbo aanstekers. De Turbo aanstekers zorgen er voor dat u uw sigaar in elke weersomstandigheden aan kunt steken.
 

Sigarenknipper

Sigarenknipper zijn van groot belang wanneer u longfillers rookt. De kop van de longfiller is gesloten, waardoor u deze open moet knippen. Deze zijn verkrijgbaar in een plastic of metalen variant.
 

Verpakken van de sigaren accessoires

De producten die u bestelt worden zeer zorgvuldig ingepakt zodat u erop kunt vertrouwen dat dit veilig aankomt. Als u voor 15:00 op een werkdag de accessoires bestelt (en afrekent) worden ze dezelfde dag nog verstuurd. Dit heeft tot gevolg dat 9 van de 10 bestellingen de volgende dag al in huis zijn (in Nederland). Het is ook mogelijk om de sigaren op uw werk te laten afleveren of ze op te halen op één van onze markten.

Deze sigaren naar vrienden sturen.