Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:30

0184 726 441

info@goedkooproken.com

Vloeistof e-sigaret

Bekijk ons assortiment met verschillende soorten vloeistof:

          

 
powered by myShop.com

         

Meer over ons assortiment E-sigaret vloeistof

E-Liquids hebben een wisselende samenstelling. De verschillende ingredienten zorgen voor de smaakbeleving en de rook/damp ontwikkeling. De vloeistof bevat, naast de smaakstoffen, de stoffen PG (Propyleen Glycol) en VG (Plantaardige (Vegetable) Glycerine). Deze ingrediënten hebben te maken met de mate van rook/dampontwikkeling van de elektronische sigaret.

Hoe kies ik de juiste e-sigaret vloeistof?

- PG (Propylene Glycole) -
PG is een geurloze en kleurloze stof, die voornamelijk invloed heeft op de damp ontwikkeling die vrijkomt bij de elektrische sigaret. Ook heeft PG invloed op de levensduur van de coil, die verwerkt zit in de elektrische sigaret. 
 
- VG (Vegetal Glycerin) -
VG heeft een dikkere structuur dan PG. VG is een plantaardige stof, die invloed heeft op de smaakbeleving en damp ontwikkeling van de E-liquids. Doordat VG een dikkere, stroperige structuur heeft, zijn niet alle coils hier tegen bestand. Vandaar dat een samenstelling van 50 PG/50 VG of 70 PG/30 VG veel voorkomt. VG zorgt voor het algemeen voor een wat zoetere smaak en dikkere rook. 

Let op!

- De % aanduidingen PG/VG hebben enkel betrekking op de verhouding van deze 2 stoffen. Hierbij is geen rekening gehouden met de overige ingredienten van de E-Liquid zoals smaakstoffen, alcohol, water etc.
- Voor gebruik het flesje goed schudden. Een geopend flesje op een koele en donkere plaats bewaren.
- Buiten bereik van kinderen bewaren. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

U bestelt de Liquids makkelijk en snel bij ons in de webshop. Zo is er keuze uit de volgende categorieën:

- Tabak aroma;
Deze E-liquids zijn vergelijkbaar met de traditionele sigaret.
- Shag aroma;
Deze vloeistoffen zijn vergelijkbaar met de traditionele shag. Verkrijgbaar in verschillende niveau's, zoals: zware aroma, pittige aroma, milde aroma etc.
- Fruit aroma;
Zoals: watermeloen aroma, aardbei aroma, appel aroma etc.
- Overige smaken.
Zoals: menthol aroma, energy aroma etc.

De vloeistoffen van zijn verkrijgbaar in diverse nicotinegehalten. Zo kunt u eventueel dampen zonder nicotine maar ook met nicotine, het maximaal toegestane percentage in Nederland bedraagt 2,0 mg.