WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk  

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 12:30

0184 726 441

info@goedkooproken.com

Goedkooproken: uw Online Tabakskraam!

De term online tabakskraam of sigarenkraam is niet zomaar uit de lucht gegrepen, van origine staat Goedkooproken op diverse markten door het land waar we ons uitgebreide assortiment aan sigaren te koop aanbieden.

Welkom bij de online tabakszaak / sigaren en sigaretten specialist, wij staan sinds 1953 op markten in Nederland. Daarnaast kunt u sinds 2010 ook onze producten online bestellen en betalen. Bij aflevering van tabaksproducten wordt de leeftijd aan de deur gecontroleerd door de post bezorger. Elke bestelling die voor 15:00 wordt geplaatst en afgerond (betaling) wordt dezelfde dag verstuurd, waardoor het een dag later meestal al in huis is.

> lees verder

Wij verzenden GEEN tabaksartikelen en/of e-sigaretten naar het buitenland!
Het is helaas niet mogelijk om tabaksartikelen en/of e-sigaretten naar het buitenland te versturen. Wij verzenden alleen bestellingen met tabaksartikelen en/of e-sigaretten binnen Nederland. De nieuwe regelgeving vanuit de overheid verbiedt zendingen naar het buitenland en wij dienen ons hieraan te houden. Indien u toch een bestelling plaatst, zullen wij de order annuleren en het geld terugstorten op uw rekening.
 
Alleen accessoires
Het is wel mogelijk om accessoires naar het buitenland te zenden, deze producten vallen namelijk niet onder de categorie tabaksartikelen. Op dit moment kunt u alleen kiezen uit de landen Nederland, België en Duitsland. Wilt u accessoires bestellen uit een ander land? Neem dan contact met ons op. 
 
powered by myShop.com